5 månader

Godmorgon!
Idag ska jag & finisen på bio, se röjar ralf, woop woop! Idag har vi varit tsm 5 månader så firar det med bio! Kanske inte uppdaterar så mycket idag men då vet ni varför! Nu måste jag skynda mig!
Kör på en oldie one, liten skit jag är var!

ICA

Handlat smått & gott inför ikväll , nu taggar vi hem till en filmkväll!


HAHAHA

Så min humor!!


Älskling

Min älskling överraskade mig nyss , han kom precis och jag hade ingen aning om att han hade kommit hem, förstå vilken lycka! Stod som 2 fån och kramades i evigheter i hallen, haha! Nu blir det mysdag!!


Fräsch

Tog en snabbdusch precis, nu känner jag mig fräsch, älskar känslan när man kommer ut ur duschen & känner sig så ren, är det bara jag eller finns det fler som är likadana? Nu är det inte långt kvar tills älsklingen kommer, happiness!
 

Dagens

Japp..såhär ser man ut idag. Längesen jag hade den där tröjan på mig, why? Den som är så snygg..kommer aldrig släppa den igen så länge!

Promenad i det fina

Nyss hemkommen! Tog en promenad men min vovvsing direkt efter förra inlägget! Tog på mig min skinnjacka & pälsväst & stack ut. Gud så skönt väder det är idag, man bara känner hur våren är påväg, ja..på fredag blir det ju vårmånad t.o.m, snabbt tiden går ju! men nu måste jag ta & plocka lite & göra det fint här hemma.

Sommar

Åh vad jag längtar tills sommaren, säkert inte bara jag som gör det! Kollar igenom olika sidor med snygga sommarkläder inför sommaren, längtar, inte långt kvar alls!
Gjorde snabbt ett litet collage.

27 februari

Godmorgooon!
Vaknade upp glad idag, min finis kommer ju hem idag!! Dessutom är jag ensam hemma vilket jag ääääälskar att vara! Kollar på simpson nu & myser lite med mina älsklingar. Jaja nu ska jag inte tråka ut er med ett vanligt tråkigt inlägg. Kommer fler sen!

Visste ni att?

Jag känner han som spelar svenska rösten till Jackson i Hannah Montana & rösten till han (samma skådespelare) i kickin it, han dansar även på mello iår, så nämner han VARJE gång jag ser han på teven, fråga bara min älskling, han vet !! Men vadå...liiiiite får man väl skryta...eller??

Webcam - ego

Hejhej!
Sett klar på filmen nu, så lyckligt slut..fast samtidigt olycklig, ÅÅHH går inte att bestämma! Men nu är jag iallafall så sjukt trött att jag börjar ta knäppa ego, webcam bilder, alltid jag, haha! Nu taggar vi imorgon fan, min älskling kommer hem igen!! Han har varit borta sen igår dåra men det går inte att leva utan han, haha! Så blir att vara med han såfort han kommer hem, ska ordna det lite extra mysigt så har vi en mysdag tillsammans..tror han skulle uppskatta det! VILL NI VETA HUR GLAD JAG ÄR ÖVER ATT HAN KOMMER HEM IGEN?!
Så överlycklig är jag, om inte mer! Går inte att visa på bild hur glad jag är! Haha ni måste tycka jag är helknäpp som saknar någon som jag såg i söndags men är man galet kär så är man, de flesta vet nog hur det är, har jag rätt? Wow...jag bloggar framför 7 pers & tror jag är värsta bloggstjärnar, dör lite! Nej nu har jag blivit på för fjantigt humör så nu avslutar jag det här inlägget med ett PUSS & KRAM! :*

Barnhemmet

Godkväll!
Gud så fult, haha! Inte haft tid att blogga, orkar inte blogga från mobilen & brorsan hade haft den ENDA datorn vi har måste se till fixa min strax så jag slipper det problemet! Men nu kollar jag på barnhemmet, den spanska skräckfilmern you now, haha fett awesome den är ju! En sak ni måste veta är att jag en en tjej som älskar skräckfilmer, nu vet ni det, men rekommenderar den iallafall för er som tycker om skräckfilmer! Ska fortsätta se på den nu, kram kram!

Inspiration


Godmorgon

Nu kan jag äntligen säga att JAG HAR SPORTLOV ! Skulle egentligen varit i skolan idag också men sovit så dåligt inatt pga kramper i magen så skippade det. Så idag blir det bara att ta det lugnt eftersom min mage fortfarande inte känns så bra , så ja vi får väl se hur uppdateringen går !


Skolan

Godmorgon ! Sitter i skolan och pluggar matte, inte kul att göra på lovet! Men men , slutar ju två så ingen lång dag iallafall! Får se hur det blir med uppdateringen idag , ska förmodligen träffa Elin sen efter , vi får se !

Mumsig frukost , woop woop !


Finally

Hej, äntligen kan jag blogga!
Varit med min älskling för mycket, haha! Nej men han ska iväg imorgon så ville vara med honom så mycket som möjligt utan att behöva tänka på bloggen! Nu är det iallafall sportlov, woop woop !! Dock måste jag ju till skolan imorgon & på tisdag, suck..jag har inte haft en ledigt lov sen evigheter tillbaka!! Jaja nu ska jag strax äta middag så bloggar sen!
haha aaww...en gammal bild på syrran & mig, thaha!

Kommer tillbaka snart


Snart lov

Haft en stressig vecka , blir bättre nu när det blir lov snart!!


Oups

Hej på er!
Hetsig vecka det här varit, längesen jag mådde såhär skit & var såhär stressad! Men om 2 dagar är det lov, sjuuuuukt skönt!!! Iallafall..idag har jag varit i skolan, haft en liten ovanlig dag, lång lunchrast & en föreläsning om alkholiserade föräldrar, var väldigt intressant tyckte jag! Efter skolan drog jag , Felix & min lillasyster till donken & käka, mums! Sen åkte vi hem & jag och älskling mös i sängen, sov en liten stund, pratade lite om några saker & hade det mysigt! Men han drog för ett tag sen, kollade på teve lite då men nu känner jag att jag måste plugga, ett "prov" imorgon...NV & det är inte det lättaste för mig direkt...men sen hade jag iallafall tänkt belöna mig själv med några avsnitt gossip girl, see yah!
 

Plugg

Nu håller jag och älsklingen på att plugga, grymma vi är som lyckas plugga tillsammans !! Fick skippa teatern idag pga mina fina 3 prov den här veckan!!

Dagens

Japp såhär såg jag ut idag, som en tröttis som bara sovit 2 timmar inatt,  yay!

Gympa

Godmorgon !
Har gympa nu, spelar fotboll men är på avbytarbänken , fotboll är tråkigt..gör bara illa mig själv , dessutom är jag bollrädd, tack vare en viss klasskompis , suck haha!


Dumma mens

Jag ogillar mens, speciellt mensvärk. Haft det hela dagen idag & den har plågat mig hela dagen, som tur är var min pojkis snäll och köpte chokladkulor till mig. Köpte även redbull till mig också, bara för att jag kan, höhö! nej men glad blev jag iallafall, Love u babe♥

Dagens

Ja men aa, såhär såg jag ut idag dåra!

GG

Tjena!
Finally, kan jag sätta mig vid datorn! Men självklart saknar man sin finis men men..uppdateringen har inte varit den bästa idag som jag hade hoppats på, fast statestiken har varit en besvikelse..men det får jag ändra!! Hade iallafall tänkt lägga mig i sängen & se på några avsnitt gossip girl seriöst, grym serie!! Kommer fler inlägg senare också, har iallafall 2 inlägg på G vad jag vet än sålänge!

Happy

Hej på er!
Varit med Felix idag så inte haft tid att blogga! Känns bara dumt att sätta sig vid datorn för att kunna uppdatera jämnt! Men vi ligger iallafall i min säng och myser och kollar på Simpson, woop woop! Borde egentligen pluggat idag, hehe..men men! Jag tar och pluggar extra imorgon istället! Nu ska jag vara social, skriver mer när han gått!

Josefin målade ett sår på mig idag, skulle lura Felix men han gick inte på det , dock gick hans klasskompis på det, haha!


Subway

Ska strax till bussen och åka tillbaka mot skolan ! Tjejerna har haft håltimme så vi drog till centrum och käka på subway, mums ! Köpte även en kaka till älsklingen min eftersom han blev suktad ;) känner att det här blir en bra dag trots att det är tråkig måndag, woop woop!


18 februari

Godmorgon!
Såg 3 avsnitt av gossip girl igår och gick sen och la mig efter den, grym serie ju redan från början ! Kommer säkert droga den nu, haha ! Iallafall så håller jag på att göra mig iordning för skolan, sjukt skönt att börja varje måndag 09.55!! Ska hem och plugga efter det och sen blir det förhoppningsvis massa uppdatering !


Gossip Girls

Hej på er!
Älsklingen min kom över en stund, vi låg & mös framför ghost whispers. Han drog iallafall för inte så längesen & nu hade jag tänkt ta det lugnt & se på Gossip girl, aldrig sett faktiskt men eftersom många tipsat om den får jag väl ge den en chans.. HAHA. Skola imorgon...inte så taggad men en vecka kvar till lov iallafall, skööööönt !

Inspiration


Oj

Försökt fixa datorn sen imorse för ville spela men nej den ville aldrig funka så därför har uppdateringen inte varit den bästa. Ändå inte haft en intressant dag tyvärr ! Som nu .. Ligger och tråkar på mobilen , inte så intressant va? Ska iallafall ta och vila nu och se om jag får några idéer på inlägg!

Spelade kalaha med syrran , min är till höger , hennes vänster .. Vem tror nu vann?


Alla hjärtans dag

Var ju alla hjärtans dag för några dagar sen , jag och min finis myste hemma hos mig med massa filmer och sånt. Sen sov han hos mig också, riktigt mysigt ! Fick iallafall fina gula rosor (han valde gula eftersom det är min favoritfärg) och jag fick även ett fint kärleksbrev, så underbar man kan vara! Hur var eran alla hjärtans dag?


Words


Önskelista

Ibland önskar man ju att man hade alla pengar i världen, inte sant? Få köpa EXAKT vad man vill!! Men jag är ju tyvärr sämst på att spara pengar, suck...Några tips på hur man kan spara??
Här är en liten lista på det jag önskar mig mest, GIVE ME MONEY PLEASE!

17 februari

Godmorgon på er!
Sovit gott? Jag har gjort det iallafall, dock inte sovit hela natten tyvärr..Älsklingen sov hos mig inatt , men han fick dra hem direkt när vi gick upp för han ska iväg! Aja jag får väl ha kul utan honom , haha! Men idag hade jag tänkt ta det lugnt, funderar på att tvinga hit en kompis men vet inte om jag orkar...ojojoj vilket problem!! Ska iallafall spela the sims 3 med syrran, woop woop!!

The Sims 3 med älsklingen