Irriterad

Godmorgon! Internet funkar fortfarande och det är irriterande att uppdatera via mobilen och blir bara tråkiga inlägg dessutom, så därför står bloggen tom! Men såfort internet är tillbaka ska jag försöka uppdatera och höja statistiken, taggad!

Firade föressten 6 månader igår med min älskling, han bjöd mig på middag vid en liten restaurang i närheten av där vi bor, riktigt mysigt!


22 mars

Hej på er!
Blir så irriterad att internet knasar. Kan ju knappt göra något det jag vill göra & jag som har en massa idéer på inlägg och är taggad, sjukt irriterande! Om det inte kommer tillbaka snart får jag väl köpa en såndär liten dosa , glömt vad det heter haha! Men nu är det helg! Har inga speciella planer, blir väl att ta det lugnt och se till att bli frisk.


Duschen

Nu hoppar jag in i duschen , kom nästan precis hem! Helt slut, vill inte vara sjuk.bläh..


21 mars

Godmorgon!
Internet strular fortfarande så får skriva från mobilen tyvärr, idag vaknade jag upp med sjukt jobbig halsont, det är inte så värst bra eftersom jag ska iväg på audition idag, ska sjunga och köra en dialog! Man får hoppas på det bästa! Imorgon är det fredag iallafall, Gud vad skönt! Är lite sjuk och har haft nationella hela veckan så inte kunnat stanna hemma vilket är sjukt trist eftersom jag mår bara sämre. Men positiva tankar nu, det är ju fredag imorgon!!


Favoritappar

Hej! Har inga idéer på inlägg, lite trist tycker jag. Så ni får en bild på mina favoritappar, de använder jag minst 1 gång om de, no joke! Men vill få lite nytt att spela, några idéer på appar?


18 mars

Godmorgon på er!
Sitter och äter gröt med min älskling nu, lyckades få honom att laga det, hihi! Har studiedag idag vilket är sjuuuukt skönt! Ska iväg till tandläkaren senare idag & sen hjälpa Felix med PRAO sen hem igen och plugga inför nationella imorgon , nervös!


Bilder från igår.

Lyckades inte få igång internet igår, blev sjukt sur. Så får bli inlägg nu istället. Var i centrum med Felix, han skulle kolla prao men det gick lite sådär så vi ska fixa det imorgon istället. Men sen köpte vi glass & fikade & sen gick vi runt i en massa affärer & provade kläder, kollade saker till våran lägenhet , eller ja "lägenhet" haha! Sen bara chillade vi runt. Tog massa kort så blir lite olika inlägg med allt inte bara allt i ett liksom, trist.
Dock vill den inte att jag ska ladda upp bilderna, suck.

Bilder från igår.

Lyckades inte få igång internet igår, blev sjukt sur. Så får bli inlägg nu istället. Var i centrum med Felix, han skulle kolla prao men det gick lite sådär så vi ska fixa det imorgon istället. Men sen köpte vi glass & fikade & sen gick vi runt i en massa affärer & provade kläder, kollade saker till våran lägenhet , eller ja "lägenhet" haha! Sen bara chillade vi runt. Tog massa kort så blir lite olika inlägg med allt inte bara allt i ett liksom, trist.
Dock vill den inte att jag ska ladda upp bilderna, suck.

Lär känna mig.

     Är du kär? Absolut
 
Har du sagt "jag älskar dig" utan att mena det? absolut inte
 
Är du rädd för kärleken? nejdå
 
 
 
BADGIRL/BADBOY
 
Snusat? neeeeeej
Kysst en främling? inte direkt, vi kände bara inte varandra så bra
Pussat en tjej? Jarrå
Gråtit inför mer än 10 personer? nej
Smygit ut? Ut på baksidan & så jaa annars nej
Haft kvar känslor från ett tidigare förhållande? jaa
Sovit bredvid någon av samma kön? Jarrå
Sovit brevid någon av motsatt kön? Yes
Älskat någon så du skulle kunna göra vad som helst för den? Absolut
Gråtit dig till sömns? mm...
Gråtit framför någon du älskar? Jaa
Vaknat av att du gråter? Ja..
Varit på sol semester? absoluuuut
Badat i havet? arrå
Har haft snöbollskrig? Jaaaaaaa
Inte sovit på en hel natt? haha det har jag gjort
Varit på sjukhuset? Ja, alltför många gånger
Sovit i över 12 timmar? aaaabsolut
Sett en film mer än 10 ggr? Har jag säkert
Varit ute en hel natt? halva natten jaa
Bråkat med en vän? Jaaa tyvärr
 
UTSEENDE
 
Hur lång är du? 1.70 ungefär
Ögonfärg? bruna.
Hårfärg? Lite brun/rött typ
Stil? Färgglatt oftast!
Är du nöjd med ditt utseende? Ibland...men händer att jag klagar på det också
Är du mogen? HAHAHAH neeeeej gud nej xd
 
 
FRITID
 
Du kör handboll/basket? nääää men har kört handbolll
 
Du kör fotboll/innebandy? neej
Du är ofta med kompisar? Både ja & nej
 
DU TYCKER OM ATT...
 
Prata? Hahaha det kan man säga
Sova? Loooooove it!!
Gå upp tidigt? Usch nej
Lyssna på musik? absolutttttttttt
Vara ensam? Asså både ja & nej
Att vara kär? Är det så att vi båda gillar varandra så jaa
Vara i skolan? asså joo men ändå inte
Kolla på film? aaarrå
 
HYGIEN
Hur ofta duschar du? Varannan dag, eller när jag tränat eller nåt
Använder du deo? Jaaa
Brukar du borsta tänderna varje dag? aaaarråååå
Använder du parfym? jaaaa
 
DU FÖREDRAR
Cola/Fanta? COLA!! COLA!! COLA!! COLA!!
Tv/Data? Teven isf
Blå/Rosa? Blå
 
FRÅGOR
När kramade du någon sist? Idag
Saknar du någon speciell person? verkligen!
Har du svårt för att bli kär? Nej, för lätt faktiskt
Är du singel? Nej
När fick du senast en komplimang? Idag
 
 
HAR DU NÅGONSIN...
Gjort något riktigt dumt: Absolut
Gjort något du verkligen ångrar: Massa saker
Åkt ambulans: nää
Skämts över dina föräldrar: undra om det är nån som INTE har det?
Sagt jag älskar dig och menat det: Ja, självklart
Tagit droger: Fy nej, läskigaste jag vet!!
Vilka kläder sover du i: Beror på...men oftast en stor t-shirt
Vad hatar du verkligen: Massa saker, b.la droger
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: mm
Är du ensam nu: Nej, mamma & syrran kom precis hem
Vill du gifta dig: aaabsolut!!
Vill du ha barn: Yes 2 stycken
 
 
SENASTE PERSONEN SOM...
 
Sov i din säng: Felix
Såg dig gråta: Felix
Fick dig att gråta: minns inte..mig själv tror jag
Smsade dig senast: Adrian
Kramade dig: Zyanya
 
DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR JAG
Gråtit: tror det
Kramat någon: aaa
Köpt någonting: joo
Sjungit: ALWAYS!!

Saknat någon: aaa

HAR JAG?
En kamera: yeees
Telefon på rummet: Iphoooone
Egen dator: Ja men den är död (sladden är sönder)
Bra kompisar: Joooo
Tar du receptbelagda mediciner: Yes

15 mars

Hej på er!
Sjuuuuukt slut är jag. Vaknade halv sju-sju eftersom älsklingen sov hos mig & han började halv nio. Sen tog jag det lugnt efter han drog & mötte sen upp Zyanya vid stationen, åkte till Tibble. Zyanya gick direkt till sin audition medans jag letade efter vart jag skulle ha min, när jag hade hittat det drog jag in till täby centrum, köpte dricka & vilade tills det var dags att gå till min audition. Dansade i en och en halvtimme, märkte att jag var lite ringrostig eftersom jag inte dansat på två år ungefär. Men blev klar halv ett, tog tåget hem & handlade lunch sen hade pappa rast så fick skjuts hem av honom. Så nu har jag ätit, tagit det lugnt & övat inför min nästa audition nästa vecka. Håller verkligen tummarna för mig då! Så nervös redan nu! Men får ta & öva lite till nu. 


Inspiration

Lätt att jag ser ut såhär i sommar!


Boost


10 mars

Typ sååå nervös ! Om 5 dagar har jag dansprov på tibble, panik!

Godmorgon på er! Sitter i Felix kök och har precis käkat pizza, inte gjort så mycket idag , mest vilat i sängen pga att hans korsband gick av när han var i Romme i fredags, sånt är inte bra, haha! Så blir en lugn dag , dock kan vi ju inte gå ut pga att det är halt och han går på kryckor, inte det lättaste. Trist eftersom det är så fint väder. Jaja, what to do?


En hemlis..

Har länge velat förminska min näsa.
Vet nu att jag kommer få massa skit som säger det här men jag skiter fullständigt i det. Men så är saken. Enda sen 6an har jag fått skit för den, massa elaka kommentarer som fått mig att avsky mig själv, kan knappt se mig i spegeln eller ens ta en bild utan att börja gråta, sad but true. Ni tycker säkert jag är barnslig men jag är som jag är, länge funderat på det men vill inte få någon skit för att jag gör det, suck .. sånt här är komplicerat! Någon mer som känt samma sak som mig? Tvivlar på att jag är ensam..
Japp...

Mys

Hej på er!
Gör inte så mycket, är med älsklingen och spelar på våra mobiler, kul liv! Aja får se hur uppdateringen blir, vi ska se new moon nu iallafall!


Inspiration


Internationella kvinnodagen.

Japp, rubriken berättar vad jag försöker säga att det är för dag idag. Dock får vi kvinnor inte så mycket uppmärksamhet den här dagen, kanske en blomma eller så. Fick b.la en ros av mamma när hon kom hem & av pappa twilight breaking dawn del 2 haha okej filmen är dock inte min present utan allas, men vi säger att den är min med tanke på att alla andra twilight filmer vi har hemma är mina, thihi! Firar ni internationella kvinnodagen & hur gör ni det?

Cleaning!

Nu har jag ÄNTLIGEN tagit & städat mitt rum, när det väl blivit stökigt orkar jag aldrig bry mig om att städa det. Men nu blev det dags att städa tyckte jag, nu är mitt rum fint!

Dagens

Kofta - pojkvännens / linne - H&M / Byxor - H&M / Keps - Stadium

8 mars

Äntligen helg!
Hej på er! Nu är det helg. Hade en ovanlig dag idag, bild hela dagen, men blev klar innan lunch så jobbade lite engelska, stolt. Nu är jag iallafall hemma, eller ja efter en kort promenad med Charlie då! Ska ta det lugnt, plugga lite matte (eller försöka) & vänta tills älsklingen kommer hem. Han är iväg i Romme med alla 8or i skolan & åker skidor så han kommer inte komma hit fören efter åtta typ, inte okej! Jaja nu kurrar magen min så ska fixa mellis!

Promenadis

Tjena!
Kom precis in efter en promenad med min pojkvän & Charlie, var skönt att komma ut! Blev en liten senare promenad pga mitt illamående, men det försvann ju som tur var! Nu ska jag forstätta mysa med pojkvänne, det tråkiga är ju att jag fortfarande har bloggbrist men löser det på något sätt! 

Duscha

Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen. Mått så illa idag, knappt orkat stå upp så därför är uppdateringen låg även IDAG! Men kanske mår bättre efter duschen & då blir det mer uppdatering, måste även komma på lite nya inlägg, har bloggbrist, suck. 

6 mars

Godmorgon
Hemma idag igen, börjar bli lite trist nu. Men mår bättre idag så får försöka tvinga mig till skolan imorgon, haha! Vaknade tidigt iallafall, somnade knasigt inatt så har ont i axlarna nu, inte okej. Älsklingen får massera mig när han kommer hit sen, det är jag värd! Nej men han kommer sen & "tar hand om mig" när han slutat skolan, gulleplutt!♥ Fixade naglarna igår föressten brukar inte göra det för har aldrig tålamod men var så sugen , önskar dock jag var proffs, men man kan inte vara duktig på allt eller hur? 

..

Försöker uppdatera så gott det går men idag har jag mått sjukt dåligt .. Så därför har uppdateringen varit låg.


Boost


5 mars

Godmorgon!
Blir hemma idag igen, sovit skitdåligt inatt pga smärta i magen, men känns bättre nu men fortsätter det sen får jag se till att boka tid hos läkaren. Vaknade iallafall glatt med alla mina djur i min säng , cozy! Men ska fixa iordning frukost & forsätta kolla på teve (ja jag kollar på disneychannel, har fortfarande barnsinnet kvar!!)

2013


Dagens inspiration


Bebis-jag

Hittade en video på mig & brorsan när vi va små, aaww!!♥ Så sitter & kollar på den nu, det tråkiga är ju att den småhackar lite men det är något vi får klara oss med!
 

Onsdags & Fredags

Älsklingen och jag hade det mys i onsdags. Handlade smått & gott & mös i min säng framför en film, åh så mysigt man kan ha med den skiten!
I fredags var den bästa & mysigaste dagen hitills! Älsklingen bjöd mig på middag, vi hade hela huset för oss själva, han gjorde pasta & kycklingbitar, hihi jag valde! Så gjorde han det mysigt när jag kom dit med levande ljus och allt. Blev superglad! Sen la vi oss i soffan & kollade på teve & film & felix's bebisvideo, aaww! Åt B&J (jag fick välja smak) åt popcorn, drack läsk & hade det extremt mysigt! Sånna dagar måste man ha fler av, jag somnade sen lyckligt i hans famn, åh tack för den dagen älskling!♥
kanske inte mysigaste bilden, men den bilden där det är som mysigast ser man inte mycket av, men visar den ändå.
Tack för alla underbara dagar med dig finis!
 

Före & Efter

Färgade håret i fredags. Kanske inte är så stor skillnad men det blev lite, eller vad tycker ni?
haha ser man det sådär var det inte så stor skillnad men ja, mer skillnad i verkligheten iallafall.

Dagens

Haha japp såhär såg jag ut idag, dock har jag bytt om till mjukiskläder nu, men men !

4 Mars

Hej på er!
Är hemma idag från skolan, min mage är inte på bra humör idag, helt upp & ner sen håller mitt huvud på att explodera, suck..var iallafall i skolan de 2 första lektionerna, ville veta om jag hade klarat mitt matteprov & det hade jag, sååååå glad! Men har planerat flera inlägg idag så räkna med massa bra, yay !

03 mars

Godmorgon !
Josefin och Felix sov hos mig inatt! Spelade tv-spel och skrattade hela natten typ , sen somnade vi till en film. Nu idag har vi inte gjort så mycket, kollade på teve, åt frukost , jag blev sminkad och sen drog de, ska iväg idag igen och filma iaf, orkar inte , vill bara vara hemma och mysa men men vi får hoppas vi inte håller på sålänge! Aja måste börja packa och sen hämta Zyanya och Rebecka! Vi hörs när jag får tid!


Justja

Det är ju mars nu! Vårmånaden, nu blir det snart vår! Det negativa är att det var så fint väder och idag ska det självklart vara snöstorm, suck. Vill ju börja använda mina vårjackor jämnt nu, inte i perioder..*tårar*


Har/är upptaget

Ledsen för min dåliga uppdatering. Ville ta det lugnt med älsklingen igår, vi har inte haft mycket tid den här veckan med varandra och igår var vi båda lediga så vi tog tid för varandra, skriver mer om det sen. Är iallafall just nu hos någon i roslags kulla, har filminspelning med teatern .. Det enda dåliga är ju att jag och 2 andra kommer få vänta till 18.00 eller mer innan vi får filma , sen håller vi på till 00.00 ! Inte taggad , vill hem och sova ! Jaja tänkte iallafall bara uppdatera och förklara varför uppdateringen kommer vara lite dålig , filminspelning hela helgen så ni vet!

Såhär glad är jag!!