Scary movie 3

Tjenare!
Nu är jag och älsklingen tillbaka från majbrasan. Vi bara stod & pratade & gjorde inte mycket. Kollade på när min brorsa och hans kompisar blev attackerade av en massa småungar. Fast sen blev vi liiite drabbade, inte värre än de dock. Aja..bilderna kommer inte i detta inlägg för nu ska jag sluta & kolla på Scary Movie 3 med min finis & dricka lite läsk, äta chokladpudding & bara mysa.

NRJ lurar Belieber

aaww stackarn, skulle bli sur om min brorsa hade gjort så mot mig!!
 

Duschen

Nu blir det att hoppa in i duschen & fixa iordning sig inför ikväll. 

Räddat mina naglar

Försökte fixa naglarna igår, men det gick åt helvete  de förstördes nästan på en gång.  Men lyckades få till det & räddade de så de inte blev fula & äckliga, WOHO!! Fast syns dock fortfarande lite från min gamla nagellack men men..

Flowers


Såå seg.

Hejhej.
Kom nästan precis hem, åkte hem för att gå ut med Charlie. Men när vi kom in igen kände jag mig yr, svag & illamående så hamnade direkt såhär:
Så sjukt seg som ni ser. Nu ska jag fixa lite lunch & kolla på teve & vila. Sen kanske jag åker över till min älskling igen.

Vad är skolios?

Många har undrat & frågat vad skolios är, fått säga det ett fåtal gånger till människor såfort jag nämner varför jag inte vill göra det eller orkar med det osv. Så nu blir det ett inlägg där jag berättar vad skolios är.

Skolios, det är ingen sjukdom man önskar sig men vi kan lätt få det, jag växte j*vligt mycket under ett år, tror det var 2010 så på så vis fick jag skolios, skolios är när ryggraden är sne. Vissa har så allvarligt att dem måste bära en korsett varje dag, jag har sån tur som inte har så sne rygg, det är mer här uppe vid skulderbladen som det är snett (man kan t ex känna med fingret hur ryggraden går rak i början sen svänger tills den kommer brevid vänstra skulderbladet & tillbaka, dock är det ganska svårt men ibland går det) jag måste säga att jag blir såååå äcklad av det. Men jag har smärta VARJE DAG & blir så trött på folk som klagar på att dem knäckte fingret eller trillade & skrapade handen lite eftersom jag har pissont i ryggen varje dag, därför är jag inte håröm för den smärtan gör inte lika ont som smärtan i ryggen. Kan t ex inte delta på vissa idrottslektioner för att min rygg inte klarar av det, därför får jag sådant dåligt betyg i idrott men jag försöker, men med mina kompisar som klagar ger jag upp för lätt. Dessutom kan jag vakna upp & börja gråta för att det gör så ont & jag inte kan komma upp, så det blir ju att stanna hemma från skolan pga det, toppen? Några frågor ni kanske har, skicka ett mail till [email protected] eller skicka en liten kommentar om ni vill veta mer.

130430

godmorgon!
ligger i älsklingens säng och fifflar med mobile medans han ligger bredvid mig och sover. lilla sjuklingen mår inte särskilt bra idag , en sån osis. får se hur det blir med uppdateringen idag, är ganska taggad på att blogga så vi får se hur dagen blir. Annars blir det väl en massa mobilblogg men bättre det än inget!


Inspiration - Sommar


♥Morfar♥38 veckor sen...

Enda bilden som jag har på dig & mig, alla andra förstördes när datorn paja...♥
 

Jag är glad att du gått bort pga hur du mådde sista 6 månaderna, bodde på sjukhus mesta dels & mådde dåligt, hade ont men ingen läkare kunde fått reda på varför..men ändå gör det ont i hjärtat att veta att vi aldrig kommer få ses igen. Visste att den här dagen skulle komma men inte så snart. Du & Rossi som planerade att åka hit flera gånger men så kom sjukdomen. Har längtat efter dig, att få krama dig, att du skulle få se mig uppträda, att du skulle få se hur stor jag blivit...ungefär två år sen jag såg dig sist, om jag bara visste att det hade varit sista gången med dig hade jag varit annolunda den dagen. Under mina 15 år har jag knappt träffat dig & dem gånger jag fick har varit jätteroliga, lärt känna nya vänner från dem som bodde i ditt kvarter osv. Jag önskar så innerligt nu att vi kunde träffats mer, vi hade fått väldigt bra kontakt vid den tiden då du skulle flytta till Chile..tänkte inte mycket på det eftersom jag visste att vi skulle träffas oavsett hur långt bort du bodde...men nu känner jag att jag inte fått säga det jag ville till dig..fått göra massa saker med dig. När jag fick reda på att du hade gått bort var jag i chock. Fortsatte dagen som den var utan att tänka mer på det, men det var mer när jag kom hem & var ensam i mitt rum som jag insåg...vi träffas knappt & det var en vana för mig, men nu...kommer vi aldrig träffas igen. Det var då tårarna kom & smärtan i hjärtat. Att få läsa igenom våra konversationer på Facebook får mig att le...hur du hjälpte mig med spanskan när vi snackade & hur glad du var att äntligen kunna konversera med mig på ditt vanliga språk...det gör mig så glad att tänka. När jag snackade i telefon med dig senast...du lät så svag, du lät inte som dig själv jag kände knappt igen din röst. Det kändes så tungt att höra dig & veta att du är där långt bort från mig & mår dåligt & jag kan inte komma springande till dig. Tårarna bara rinner när jag skriver detta, jag bara önskar att vi hade haft mer tid för varandra, jag bara önskar att jag hade visat dig mer kärlek, jag önskar & jag önskar..men hur mycket jag än önskar kommer du aldrig komma tillbaka igen...Jag hoppas du förstod hur mycket jag älskar dig...för det jag gör, med hela mitt hjärta. Te Amo Abuelo♥♥ R.I.P♥♥
En del av en konversation vi hade av flera stycken, men nu blir det inga fler...♥

Min dag.

Hej.
Äntligen lite tid framför datorn. Har varit med Josefin idag, vi slutade ju 12 idag så jag & Josefin åkte till McDonalds & käkade lunch, tog en glass & bara hade det trevligt. Sen drog vi hem till mig & chillade, kollade på teve, spelade lite..aa typ det. Men hon drog precis hem så tänkte uppdatera lite. Ledig i 2 dagar nu, sååå skönt. Valborg imorgon, ska vara med älsklingen då (nu tänker nog de som känner mig: NÄR ÄR DU INTE MED HONOM!?) Nu kommer detta inlägg bli tråkigt om jag fortsätter skriva så avslutar detta nu.

130429

Hej på er!
precis haft nationella i engelska. nu är det bara nationella i matte sen är all nationella avklarat! gud vad skönt. Nu inväntar jag nästa lektion..bild. slutar 12.00 idag iallafall så får vara lite glad iallafall. Bara det att jag trodde vi skulle få gå hem efter nationella så tog inte med mig några böcker och jag som har mstte idag..yay. Nej nu ska jag dricka min cola!!

Någon som heter Caroline och vill ha min cola? Fast det får du inte!!

Sleepover

Tjenixen!
Nej Tjenixen lät inte allt fult. Men iallafall. Är hemma hos Felix nu & sover här,trevlans. Har inte mycket att säga om det men det är iallafall anledningen till varför jag inte har uppdaterat sen förra inlägget, men jag tycker jag har uppdaterat rätt så bra idag iallafall. Fått rekord i läsare idag iallafall *Applåder* 30 st, haha oj vad duktig jag är. Men bättre än 11 som det var igår så den är påväg åt rätt håll iallafall. Nej nu gäspar min mun så jag antar att jag ska hoppa i säng nu. Godnatt.
Faaaaast...blev rätt så sugen på det här nu. Men skärp dig Nicole, du kan få det till frukost.

Bilder - Övrigt


NEW NEW NEW

Favvoparfymen, Strumpor som man aldrig får nog av & en skinnjacka, snart sprängs min garderob/mina garderober pga alla kläder (!!!)

Jag älskar dig.

Att du orkat stå ut med mig i 7 månader, du är otrolig älskling.

Härligt väder

Var ute en snabbis med vovven & systra min. Men sen blev det kallt så vi drog in ganska snabbt så blev inte så många bilder.
 
Vissa bilder ville redigera sig , vissa inte..wierd.

Skumt ord


Dagens fråga

Kommer ni våga åka Eclipse som är ny på grönan. Jag tvekar lite men eftersom jag älskar faror (till en viss grad) så kommer jag testa ändå. Verkar ändå rätt så kul.
Bild lånad från Grönalunds Facebook-sida.

Dagens slappa stil

Hade en kjol på mig innan men detta är mysigare.

BTW, ser ni min snygga design..inte svårt att missa! Klicka på F5 om ni nu skulle missa den! Vad tycks? Jag älskar't!! Fina Johanna har gjort den åt mig, klicka på hennes namn för att komma till hennes blogg.

130428

godmorgon!
påväg till teaterrep nu. inte precis bästa humöret idag, vill bara hem och sova och ta det lugnt men får väl stå ut och en timme iallafall. kommer väl bli kul antar jag.



Sotade ögon

Försökte fixa sotade ögon på mig själv idag, dock blev det inte som jag hade hoppats på men ja...övning ger färdighet så att säga.

ICA

Tog precis en sväng med moppen till ICA & handlade lite smått & gott. Tidningen är ju bara för underbar, en hel bara om Justin. Totally awesome. Nu blir det mys framför "Systrar i jeans"
 

Bilder - Klädprovning


TV-mys

Nu blir det lite How i met your Mother innan maten. Wearing my sweeties sweater. Smells goooood.

WANTIES

Någon generös människa som kan ge mig lite pengar så jag kan införskaffa mig detta?? *Puppyeyes*
 

5 sanningar om mig

1. Jag brukar kolla på DisneyChannel.
2. Jag älskar att pussa knäppa pussar med min älskling.
3. Jag använder bettskena.
4. Jag älskar att kolla på heminredningsgrejer.
5. Jag slåss i sömnen.

Dagens stil

Sen när jag fryser, tar jag på mig en mysig tröja & ser ut såhär:

130427 - Gårdstädning

Godmorgon. Om man ens kan säga det.
Det är gårdstädning idag iallafall på min gård så hämtade precis korv & dricka till mig och älsklingen. Han ligger på soffan & är sjuk den stackaren :( Men idag ska jag skicka mail om min design iallafall & har vi tur blir den klar redan idag! Så ska skicka iväg mailet nu.

Jag älskar dig min knäppis


Dagens stil


Bilder - Intersports


Vinnaren av "Gissa kändisen"

KLICKA PÅ BILDEN ELLER HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HENNES BLOGG!

Skönhetstips - Vatten

Drick mycket vatten. Man ska dricka ungefär 2 Liter per dag, tror jag det var. Dricker man vatten blir hyn lenare & finare, naglarna blir starkare & håret blir glansigare osv. Vatten får dessutom en att må mycket bra i hälsan. Vatten är bäst, ingen protest!

Inspiration - Träning


medicin

Då ska man börja gå på medicin igen då..fick ta lite prover & så, tog ca en timme sen åkte vi och åt på McDonalds & åkte sen till pappas jobb. Nu har vi hämtat ut min medicin & är nu hemma, sjukt seg jag är idag.Tur att det är fredag iallafall.

läkarn

jag ogillar att vara här..halsprov & allergiprov..yay!


130426

HejHej.
Är hemma idag pga lite anledningar, ska till doktorn senare idag & se hur vi löser det hela. Gillar inte det här direkt...Blir en dag med mycket plugg iallafall, fick reda på av min mentor att det är ca 25 dagar (!!!) skoldagar kvar innan sommarlovet AAHH!! Så gäller att plugga upp sina betyg, igår t ex fick jag skriva på en bilaga vi måste skicka iväg så jag kan söka in på ett gymnasium om jag inte får E i matte...ganska trist. Nej nu ska jag sluta prata om det, blir bara tråkigt.
En bild från igår, men har inte ork att ta kort just nu, i'm sorry!
 

Promenix

Var ute med Charlie förut med min älskling. Väldigt mysigt, var ju fint väder ute.

Bilder - Hemtex


Gissa kändisen

VINN EN LÄNK.
Kan någon se vem denna snygga kändis är??

Dagens stil

Japp, jag ser sur ut på bilden ovan...så går det när man är trött.

NEW NEW NEW


Dags för nytt.

Jag har en stor nyhet pågång. Okej nej så stor är den inte, men lyssna på det här..jag ska renovera min blogg. Ska göra om min design, nya kategorier, har nya idéer & massa kul. Nu får jag bara hålla det här, som ni vet är det här något jag vill men jag är ju så tråkig så jag sköter aldrig mig, men med lite inspiration ska det nog bli bra, nu taggar vi till!!
känner mig inte snygg idag haha xd

HAHAHA

SÅ MIN DÅLIGA HUMOR!
 

130423

hej.
blir så sur på alla bilder på Justin. .åh vill också gå :( blir typ sjukt besviken! men men..idag ska jag hänga i skolan, gör det redan nu faktiskt. .kul. sen ska jag iväg till älsklingen, han ligger hemma och är sjuk stackaren , men först innan blir det en överraskning. därefter ska jag iväg och kolla på ett genrep med några från min teater, kul det ska bli hoppas man på iallafall. jag har sagt det här förut men gör det igen, ska försöka uppdatera under dagen.


130422

Hejsan Hejsan.
Nej gud vad fult det där lät. Gick hem idag iallafall,  kanske ni ana..eller det behöver ni inte ha gjort. Aja efter att ha hostat blod & blivit yr & helt borta i skallen så bestämde jag mig för att gå hem. Kollade lite på teve & nu ska jag ta & hämta huvudvärkstablett & sova lite. Kan behöva det. 
en bild mamma tog från uppträdandet, saknar faktiskt det.

130421

Hej.
Haft lite fullt upp den senaste tiden så varit sjukt svårt att ta det lugnt. Men nu är teatern avklarad & ska påbörja nästa teater nästa söndag (!!!) nej men vadå gillar teater? Är iallafall med min älskling, vi funderar på vad vi ska göra. Förmodligen gå ut, kan ju passa på att ta lite kort då eftersom jag inte gjort det på ett tag hehe...jaja jag återkommer.
Saknar sommaren♥

130417

godmorgon. ligger i sängen och har precis vaknat. åh min hals mår inte bra, verkligen inte. får väl försöks vara tyst så mycket som möjligt tills det blir föreställning. känns som att jav inte varit hemma på evigheter, jag går hemifrån vid åtta och kommer hem vid tio på kvällen och går direkt och lägger mig..kul. nu sla jag upp och äta frukost, Ciao! såhär sur såg jag ut igår när min mobil intr ville jobba med mig.


godnatt

inte det lättaste att uppdatera när man är stressad har jag märkt..japp. det gick sjukt bra idag iallafall, bättre än vi förväntat oss så vi får väl se om premiären imorgon blir lika bra..det får vi allt se. en bild från ett rep häromdan! kan förmodligen fixa mer sen..if yoy want 2 ofcourse.



teater

nu är det dags för teater, genrep idag

premiär imorgon, damn. blir förhoppningsvis bra. äter middag med Ellen nu, möms. genrepet börjar 19.00 . vad säger man till skådespelerskan när man vill att det ska gå bra? bryt ett ben, det är rätt.









130416

hej. haft mycket med skolan & teatern att göra därför har jag inte uppdaterat någon, men ska försöka bättras. dessutom hsr min nya mobil ÄNTLIGEN kommit så ingen spricka och störra skärm, awesome!! så får försökw uppdatera bättre.


#DetSpårar

Nu drar jag iväg på teatern, får försöka uppdatera under dagen. Kram.

130413

Godmorgon.
Alltid skönt att få sova ut på lördagar. Dock kunde jag föredragit att sova längre men har teater idag. sitter och äter frukost nu iallafall samtidigt som jag kollar på teve. Måste pigga upp mig själv lite också, är så trött, gillar inte att vara trött. Jaja nu börjar inläggen bli tråkiga så Ciao!
HAHAHA! Saknar sommaren, vill gå runt såhär nu (med mitt fina ansiktsuttryck också dåra, hhaha!)

Army


130412

Hej på er!
Vet att jag varit lite dåligt på att uppdatera men haft fullt upp med plugg. Nu är det helg iallafall, yay! Efter skolan idag mötte jag upp min saknade vän Elin & vi tog tåget in till täby & tog en fika, sjukt kul att träffa henne igen,var ett bra tag sen & gud vad vi hade mycket att prata om. Nu är jag hemma igen iallafall, har så ont i ryggen & träningsvärk i benen, speciellt vänstra som jag måste lyfta upp om jag ska ha de på tv-bordet exempelvis. Ibland har man otur.
 
Skicka dessutom iväg min beställning från presentkortet nyss, så om 2-3 arbetsdagar kommer 450:- på H&M till mig, woop woop. Grym fredag än sålänge!

Boost


Bilder från häromveckan

BILDERNA KOMMER I OLIKA INLÄGG VARJE DAG EFTERSOM DE ÄR MÅNGA. Skulle lagt ut bilderna förut men då sa internet nej.


Summer 2013

Kom nu, jag längtar efter dig!! 
Lite bilder från andra sommrar.
 

7 sanningar om mig

* Jag vill flytta utomlands när jag blir vuxen.
* Jag avskyr Avokado.
* Jag har huvudvärk minst en gång varje dag.
* Jag suger på att spara pengar.
* Jag ska någon gång i livet göra en god gärning för t ex Isbjörnar.
* Jag tycker det är kul att ta blodprov.
Jag ÄLSKAR Nutella, fast det är jag nog inte ensam om.

Nytt

Fick lite grejer av min mormor idag, en snygg klänning som man lätt kan matcha med ett par Jeffrey Campbell skor, måste bara införskaffa det. Sen fick jag även en liten liten flaska parfym, dock luktar den inte lika gott som den jag använder nu så blir som en reserv eller säljer den på bloppis eller loppis eller toppis eller goppis nej jag vet inte haha!

Dagens

Såhär såg jag ut idag, dock valde jag att sudda ut allt med en cool effekt, allt pga mitt ansikte på denna bild, suck. Idag har verkligen varit en pluggdag, knappt gjort något annat. Tyvärr är jag inte klar så måste fortsätta snart men ville uppdatera lite först. Så..hur mår ni? Ingen som är lika förkyld som mig? Det hoppas jag inte iallafall..nej men nu avslutar jag detta inlägg annars blir den trist, ciao!

130410

Godmorgon!
Seg morgon det varit för mig, hann i tid till skolan iallafall trots hur seg jag är. Idag blir det iallafall en stor pluggdag efter skolan. Från och med torsdag är jag sjukt upptagen från då till vecka 17, alltså näst nästa vecka. Stress typ..


Godnatt.

Stack till teatern nästan straxt efter mitt senaste inlägg, eller ja...åt middag innan. Så därför tog det slut med inlägg. Nu har jag iallafall pluggat klart så nu kan jag sova gott, astrött! Älsklingen sover här med mig ikväll, yay! Godnatt vi hörs imorgon!

Footloose

Fick 2 gratisbiljetter till Footloose den 18 april, trodde först jag inte skulle hinna gå eftersom jag har föreställning samma dag men sen visade det sig att jag hinner med båda. Lycka..Så ska dit efter föreställningen med min Älskling & dessutom fick 2 andra biljetter så hela FYRA PERSONER från min teatergrupp ska följa med, så hela sex personer blir det, låter som att det kommer bli en bra dag så att säga.
En annan sak som är bra är att jag fick ett presentkort av mamma häromdagen, får välja vilken affär jag vill..bara en står med på hemsidan haha! Har dock problem med att välja, funderar på antingen H&M eller Kicks, jag menar 450:- är inte lite pengar på en affär det, thihi!

Klasströja + Dagens outfit

DAGENS OUTFIT:
Klassen fick sina klasströjor idag, så awesome! Så alla gick ju runt med de idag. Ingen kommer dock förstå vår döda uggla förutom våran klass, fast det är ganska kul ändå, internt liksom.

Internet!!!!

Hej!
Äntligen har vi internet igen, so happy! Så nu får jag se till att hålla uppdateringen igång & komma dit jag vill med bloggen. Har en massa ideér så är sjukt taggad, är inte ni?
En bild från förra sommaren kör vi på, bara för att jag går igenom alla mina gamla bilder, hihi!

Boost


130407

Godmorgon!
Några dagar sent att hälsa April hej men bättre sent än aldrig. Sista dagen på lovet sen imorgon börjar skolan igen, trist. Men det enda positiva är att det blir närmare sommaren. Jaja nu ska jag fortsätta med mitt, vi hörs sen.


130305

Godmorgon!
Hoppas ni mår bra! Själv mår jag toppen, är ute i solen med min syster, min älskling & min vovve. Älskar såna här dagar , mår som bäst då, hihi! Blir väl mest en dag att ta det lugnt, kanske tar en fika ute eller nåt..vi får se vad som händer idag!


En solig dag

Såhär är vi på en solig dag.


130304

Godmorgon!
Helt sjukt vad jag har förändrats! Somnade alltid vid typ 2-3 på natten cv vaknade 12-13 på morgonen & nu somnar jag vid 22.00 och vaknar 08.00, helt sick! Aja inga planer idag inte, ska bara vara hemma förmodligen med min älskling eller så drar jag och min älskling ut och gör något, vi märker väl det! Ska försöka uppdatera Isånnafall.


Testar nya appen


Taggad

Får min nya mobil på torsdag eller fredag! Skulle egentligen fått den förra Toradagen om de inte hade glömt skicka men men, taggad ändå! Farväl iPhone.