Brorsan 15 år.

Haft lite svårt med uppdateringen idag. Först jobbade jag mellan 10.00 & 14.00 sen åkte jag hem & fixade iordning mig eftersom gäster skulle komma. Min brorsa blir nämligen 15 idag så, GRATTIS!! Därav den dåliga uppdateringen. Blir lite dåligt resten av veckan också fram till lördag, så vi får se hur det går. BTW, JAG BRÄNDE MIG BRUTALT IDAG, SVIDER SJUUUUUKT MYCKET!!
 

Sport look.

Tröjan hittar ni HÄR // Byxorna hittar ni HÄR // Skorna hittar ni HÄR
 

Sommarjobb.

Fixade precis ett sommarjobb, gud vad grymt! Dock är jobbet att plocka ogräs osv, men pengar är pengar, tjänar fan 67kr/timmen & jobbar jag fyra timmar blir det ungefär 268 kr & mot slutet av veckan blir det 1876 kr, det låter ganska bra i  mina öron iallafall. Så det kommer jag göra från och med imorgon. 
 

13-07-08

Godmorgon.
Näst sista natten man sover utan sin älskling, kommer kännas sjukt skumt att somna själv sen. Men jag har verkligen blivit sjuk nu, kul sommar liksom..så vet inte exakt vad som händer idag men blir väl att blogga, ta det lugnt & vänta tills älsklingen slutat jobba så vi kan få en sista kväll med varandra innan han åker imorgon. 
 

Beach time.

 

Stranden.

¡Hola senoras y senoritas!
Haft en underbar dag med min älskling. Först åkte vi till centrum för han behövde handla lite inför hans resa till italien. Vi handlade också en födelsedagspresent till min brorsa, haha mest som skämt så det ska bli kul. Vi hann ta en glass även i centrum. Sen bestämde vi oss för att vara på stranden så vi packade ihop badkläder, dricka, godis, jordgubbar, glass & körde till en strand nära oss & sola bada, mös, åt & njöt av solen. Nu är jag hemma & ska strax äta middag. Bilderna från stranden kommer i nästa inlägg.
 
 

Nästa veckans planer.

Edit: Visade sig att skansen resan blev ändrad till fredag istället, så de planerna byter plats.
 

Veckans + & -

- Vi har beslutat oss att skaffa en hundvalp, så den kommer till oss nästa söndag!
 
- Att jag varit sjuk hela veckan & mår fortfarande inte mycket bättre.
 
 

Dagens stil

Linne: H&M // Bendau: Lindex // Shortsen: H&M

13-07-0

Godmorgon.
Vaknade av att jag drömde att jag nästan höll på att trilla ner i en hajtank, usch usch usch. Aja idag ska jag vara med min älskling, han är äntligen ledig från jobbet & så åker han till Italien nu om 2 dagar så vill ha lite egentid med honom. Ingen aning om vad vi ska göra men det märks. Ska försöka ta massa bilder idag. Nu sitter vi iallafall & äter godis & kollar på teve.
 
 
 

Dagens stil

Tröja: H&M // Shortsen: Cubus

NEW NEW NEW

Hej på er. Usch vilken jobbig dag, blev ingen middag hos älsklingen, blev sent & sen fick jag ett anfall, kunde knappt andas, skakade, frös, svettades, yrsel osv. Så stannade hemma, sen när jag mådde lite bättre åkte jag till ICA & handlade bananer & choklad. Vart sjukt sugen på det. Men på hemvägen skulle jag såklart få SOPPATORSK!! Så fick dra moppen hela vägen hem, älsklingen kom och mötte upp mig iallafall och sällskapa mig. Nu har vi iallafall varit hemma ett tag & kollat på teve men vi kanske ska sätta på en film sen. Glömde säga att jag dessutom köpte en puderborste och massa applikationer, behöver till ögonskuggorna, bäst att ha fler. 
 

The break-up

Såg precis The break-up. Jennifer Aniston är en av mina favoritskådespelare, hon & adam sandler. En grymt bra film tycker jag, dock tycker jag rollerna var väldigt överdrivande haha. Men alla förhållanden är olika. Aja ska iallafall fixa mig lite, har legat och sovit hela dagen nästan så har mina glasögon på mig, haha åååhh gillar egentligen inte att ha det men mina ögon måste vila. Sen blir det middag hos älsklingen.
 

Liseberg.

 

13-07-06

Godmorgon.
Känns som att jag sovit skitdåligt inatt. Somnade om på soffan ganska snabbt sen och vaknade runt halv ett & blev tvungen att gå ut med Charlie. Nu är jag inne igen, ska njuta av lite Cola, bloggar & lite teve tittande.
Det här är såååååå min humor!!
 

Fresh time

Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen & fräscha till mig, raka benen osv som tjejer brukar göra. Kan vara skönt med tanke på hur jag mått den här veckan.
 

Vad använder jag för smink?

 

13-07-05

Godmorgon Godmorgon!
Mår så mycket bättre idag, dock är jag fortfarande täppt i näsan & hostar men det ska inte stoppa mina planer idag. Idag ska jag träffa min älskling efter att han jobbat, så blir efter två. Vi hade tänkt ha en picknik men det är så dåligt väder så vi får väl se vad som händer. Nej men nu blir det frukost iallafall!
Om man ändå hade ork att göra sån här bra frukost, näpp det blir nåt lätt för mig.
 

50 saker om mig


13-07-04

Godmorgon Godmorgon.
Min kropp verkar inte kunna bestämma sig om jag ska må dåligt eller inte, för nu är jag skit täppt i näsan, skit ont i halsen & helt körd i magen..känns det som iallafall. Somsagt...bra start på sommaren. Minns dock att sommaren mellan sjuan & åttan blev jag super sjuk, fick 41 graders feber & stor halsböld, det var HEMSKT! Aja nu kurrar magen så ska fixa frukost.
 

Skönhetstips

Hårtips:
 Torka håret på rätt sätt:
Är du en sån som rufsar håret mot handduken för att få det torrt?
Plocka fram kammen & kamma igenom håret mot handduken istället, det sliter mindre.
 
Hållpar partyfrisyr:
Din partyfrisyr håller bäst om du fixar den på halvsmutsigt hår. Satsa på att tvätta håret
dagen innan istället för samma dag.
 
Hudtips:
Babylen hud:
Babyolja är inte bara till för bebisar, den gör under på din hud också!
Smörj in kroppen efter duschen & du en mjuk & superlen hud är ett faktum.
 
För datornörden:
Sitter du mycket framför den fuktslukande datorn? Placera en ansiktspray på skrivbordet
& återfrukta ansiktet regelbundet. En härlig & snabb uppfräsching på en sekund!
 
Sminktips:
Intensiv blick:
Måla bara yttre halvan på övre ögonfransraden med din kajalpenna
för en mer öppen & intensiv blick.
 
Kajal först!:
Applicera alltid kajal före mascara! Annars kan din hand komma emot dina
fransar & göra att de kletar ihop sig som spindelben. Gäller ögonskugga också.
 
Nageltips:
 Olja för torrisar:
Olja är dina torra naglars bästa vän. Har du ingen nagelolja hemma,
prova då istället att doppa fingrarna i en skål med varm olivolja.
 
Längre naglar:
Massera dina naglar så ofta du kan. Det stimulerar blodflödet i nagelbädden
& gör att naglarna växer snabbare
 
 Tipsen kommer från Veckorevyn.com

Klänningar

På senaste tiden har jag blivit stört förtjust i klänningar, vill ha en massa fina som man kan matcha med fina sommarskor & smycken. Måste skaffa fler, har mest finklänningar som inte passar vardag utan som passar mer fest, bröllop osv.
 

13-07-03

Godmorgon.
Kul och vara förkyld va? Njaa kanske inte..men det är just vad jag är. Så vet inte om jag orkar göra någoting än att ligga hemma idag igen. Åååhh vilken tråkig start på sommaren typ. Tur att sommaren är ett tag iallafall haha! Såfort jag blir frisk ska jag njuta in i det sista!!
 

This or That

myskväll/festa
spontan/ickespontan
 
läppglans/läppstift
 
singel/förhållande
 
instagram/twitter
 
Justin bieber/one direction
 
blogga/vlogga
 
loka/ramlösa
 
gröna lund/liseberg
 
videofyme/youtube
 
systemkamera/digitalcamera
 
dippa grönsaker/dippa chips
 
the sims 2/the sims 3
 
Stationär dator/ Bärbar dator? 
 
 
 

Framtidsdrömmar.

Karriär:
Först skulle jag vilja ut & resa ungefär ett år eller så med att uppträda sen efter ett år komma hem & börja jobba inom antingen barn & omsorg eller som kurator.
Min andra karriärdröm är att bli känd inom något, antingen inom sång eller för att jag gjort en god gärning med nåt.
Familj:
Självklart vill jag skaffa en familj, drömmer redan om hur mitt bröllop ska vara osv. Sen kommer jag få 2 barn, en kille & en tjej och vi kommer leva ett bra liv ihop med min man dåra.
Boende:
I början vill jag bo kvar i Sverige, mitt första boende blir en lägenhet sen utökas det till en villa. Efter några år kanske jag byter upp mig helt & flyttar till LA med min man & barn. Det hade varit en dröm.
Relation:
Jag kommer förhoppningsvis ha en underbar man. Helst den fina killen jag har nu men åren kan förändras. Sen kommer jag ha en grym kontakt med mina föräldrar & syskon. Kommer ha massvis med vänner & vara ute och göra mycket.
 Har ni börjat planera på några framtidsplaner?

Stiligt.

Tröjan hittar ni HÄR // Byxorna hittar ni HÄR // Skorna hittar ni HÄR

13-07-02

Godmorgon på er!
Mår mycket bättre idag, dock inte helt 100 så ska ta det lugnt även idag.Jag har egentligen inte så mycket att säga i det här inlägget. Ville bara uppdatera lite osv. Måste få upp det här med bloggandet nu känner jag. Ska försöka uppdatera bra idag, verkligen. Ska iallafall visa er bilderna från Liseberg hade jag tänkt iallafall, så något blir det. Dock har jag otroligt mycket brist på ideér till inlägg så det suger ju. Får fundera ut lite medans jag spelar lite teve spel, tjingeling!
 

Sjuk ..

Åh vad jobbigt, jag är sjuk..på sommaren!? Det tycker jag inte man ska få vara, fortfarande migrän, halsont, hosta, feber..vill inteeeeee

Njuter iallafall av en hallonsmoothie och lite teve spel med min syster, tur att pappa är ledig så hon slipper fritis, så man får nån att va med haha!