How i met your mother

Hej.
Gick inte ut & sprang, kände mig inte 100% kry för det, så tog ett långt bad ist, med skum, hårinpackning,raka benen,peeling,ansiktsmask osv. Såååå skönt. Nu sitter jag iallafall uppe i mitt rum, käkar djungelvrål, dricker vatten & kollar på How i met your mother, nej men vad trevlig kväll dåra. Förhoppningsvis träffar jag älsklingen senare & sover med honom men vi får se hur det blir med det.
 

Nyklippt.

Såhär såg håret ut före. Nu ser det ut såhär:
Vad tycks? Nej men nu ska jag nog ut på en kort springtur & sen ta ett bad & fräscha till mig lite..låter som en bra plan.

Avslutningsklänningar.

16 dagar kvar till skolavslutning, någon som inte hittat en klänning än? Här kommer 3 sommarglada klänningar till ett rimligt pris.
Första klänningen hittar ni: HÄR 
Andra klänningen hittar ni: HÄR 
Tredje klänningen hittar ni: HÄR
 
 

130529

Hej.
Gick hem från skolan idag. Haft migrän 3 dagar i rad & knappt hunnit vila på flera dagar så är helt slutkörd. Dock måste jag ändå till skolan imorgon och skriva mitt sista matteprov, hoppas man grejar det annars är det kört. Min mobil kom nyss btw, very happy..dock funkar inte mitt sim-kort så det var ju waste of time, kan man fixa nytt simkort men med samma nummer & allt minne osv??? Aja nu ska jag tacka för mig innan detta inlägg blir trist.
En bild från i måndags, najs bajs.

hjälp mig.

har noll blogg idéer, så om ni kunde kommentera lite tips på grejer jag kan blogga om skulle det verkligen vara supersnällt. Ni brukar vara bra på att ge mig förslag så skulle vara väldigt snällt.

bilden har inget med inlägget att göra men hittar ingen passande.

130526

inte haft mycket tid att sitta inne vid datorn idag. Varit lite upp stressad idag. Nu har jag iallafall gjort mig klar, vi ska strax till farmor så pappa kan lämna en blomma sen ska vi vidare och äta moddag hos mormor, trevligt trevligt. Ska försöka uppdatera nåt mer idag (försöka)


Göteborg.

Äntligen har vi bokat biljetterna som jag dött av längtan efter att få betala. Skrev ju förut att jag skulle iväg med min kille någonstans i sommar & nu får ni veta vart vi ska. Aldrig varit där så ska bli så sjukt kul. Helt själva i en vecka, riktigt mysigt ska det bli. Förhoppningsvis ska vi försöka hinna med mycket när vi är där, Liseberg, picknik, äta ute osv. Bara 22 dagar kvar, Tagga!!
Ni som har varit i Göteborg, Har ni några tips på saker man kan göra där, skulle vara snällt med förslag.

Att våga vara sig själv.

Världen idag är lite skrämmande, om man inte är på ett viss sätt accepteras man inte. Att man måste ha någon slags status för att passa in. Varför är det så? Varför kan man inte bara våga vara sig själv? Allt handlar då om rädslan att inte få passa in, att inte få vänner, att bli "mobbad". Men hellre ha få vänner som gillar en för den man är än en massa "populära" vänner för att få känna sig accepterad & "cool". Hur du än är kommer dina äkta vänner älska dig hur du än är. Men varför är popularitet viktigast? Man lever bara en gång, våga vara dig själv, våga vara galen, våga ha KUL. Annars kommer man leva i ett totalt mörker om man inte trivs med den man är. Du är du & du är unik, ändra inte på dig för att få folk att tycka om dig , ju mer dig själv du är desto mer äkta vänner kommer du ha och desto mer kul kommer du få. Att våga vara sig själv, det är inte lätt. Men anstränger man sig så klarar alla det. 

Sommar inspo.

Bara 20 dagar kvar, det orkar vi väl?

120525

Hej,
Kom nästan precis hem, varit och shoppat hela dagen med min familj..supermysigt. Vi var först i täby & beställde min mobil, så den kommer i veckan. Sen kollade vi skor, hitta inga perfekta så vi åkte till MAX i arninge & åt lunch sen var vi inne i skoaffären där & letade skor. Fick med min ett par högklackat & ett par ballerina, supernöjd. Nu ska jag sitta & äta mellis & kolla på teve & ta det lite lugnt, helt slut.

click

är hemma hos älskling nu, vi gick ut och åt. Tittade först lite i affärer dock. Jag åt pizza och han kycklingsbitar..mums. Aja nu ska vi kolla på Click.




Fit Me.

I tisdags när jag hade långlunch stack jag ner till centrum för att handla Subway, då passade jag på att köpa Fit me foundation & puder. Velat ha det ett tag nu men VARJE gång jag haft pengar har den aldrig funnits..otur va?? Men den här veckan har fan varit min turdag, fått köpa mitt favotismink, fick godkänt på matte nationella, spanskan har gått bra OCH MINA FÖRÄLDRAR LÄT MIG ÅKA IVÄG HELT ENSAM MED MIN ÄLSKLING I SOMMAR, men vart vi ska får ni veta sen, MOHAHAHA.
 

Gårdagens & dagens stilar.

GÅRDAGENS:
DAGENS:

Found it!

Hej på er.
Hittade tillslut sladden, happy. Så kan visa er bilder nu, haha. Kom nästan precis hem från skolan, men bara nästan. Sett på film 3 av 5 lektioner idag, det blir man väldigt trött av. Har inte sådär jättemycket att säga egentligen, måste skynda mig lite för ska strax iväg & hämta Felix som slutar snart. 

Helgens planer


Oups.

Hej.
Nu har man tid att blogga lite, varit så sjukt upptagen & stressad den här veckan. Men nu är det torsdag & jag kan slappna av, skönt Idag var det plojfoto i skolan idag, jag & 2 klasskompisar sminkade om oss till Zombies, haha gud vad många blickar man fick..folk kunde ba inte sluta stirra. Sen idag har jag varit hemma hos mig med Felix, inte gjort speciellt mycket men nu åkte han iväg & gymma medans jag skriver på en packlista. Till vad kan man fråga sig...det återkommer jag med. Nu ska jag ta & titta vidare på teve & fortsätta skriva packning, xoxo.
Dålig bild från instagram (Smurfnicole) men slarvat bort min överförare från kameran så hehe..måste leta efter den.

orka matte.

visar mina konstnärliga talanger på matte lektionerna, orka matte.






90 min NO

hej. har no nu som ni ser. Förstår inte hur de kan ge oss 90 min (!!!) no, ingen orkar typ musiken som vi har efter, haha. Är klar nu med den uppgiften vi höll på med så man får hålla på med mobilen, lite pluss iallafall.


Nu blir det allvar.


två 5-poängare

Blev bara 2 filmer idag. Men de var verkligen typiskt mina filmer. Så därför får båda filmerna 5 stjärnor av mig. 2 heta tips för er som inte sett nån av de, ni kan se de på swefilmer.com

Filmbedömning.

Gossip Girl ville inte fungera, sjukt trist för vill fortsätta se den. Istället kollade jag på Pitch Perfect. Nu tänkte jag såhär..jag ska se på några filmer, tjejfilmer dåra & sen bedöma dem med stjärnor, 1 av 5 osv ni fattar. Satt efter detta inlägg kommer en bedömning på 4-5 tjejfilmer som jag kommer se idag. Be ready.

Sjuk...

Godmorgon på er.
Är hemma idag, inte sovit så mycket inatt pga migrän & imorse vaknade jag fortfarande med migrän & sjukt illamående. Så somsagt så blir jag hemma. Kanske inte det smartaste när det är 2 skolveckor kvar men jag skulle inte kunna koncentrera mig på lektionerna så det vart bäst såhär. Jag ska fördriva min dag med att kolla på Gossip Girl. Inte sett så mycket av den & sen försvann internet & skolan gjorde det omöjligt att gå in på datorn & kolla så jag passar på nu när jag är hemma, love it.

Dansshow 2013.

Nu har jag gjort 2/3 av de uppgifterna jag skulle göra idag, teater: CHECK , kolla på dansshow: CHECK. Så såfort jag skrivit klart detta ska jag påbörja min hemtenta. Det var iallafall jättekul att se, speciellt alla som man dansat med..dock nästa termin ska jag dansa med de igen, yepp jag ska börja dansa igen. Kul & skön träning & bra för min skolios. De körde iallafall rataoulli, stavas det så? Men asså den där lilla råttan som kan laga mat som går på film? Tror de flesta vet vilken jag menar. Aja nu ska jag sluta skriva & hämta min hemtenta, vi hörs.
Dåliga mobilbilder, men glömde tyvärr kameran hemma..suck, jag är så duktig.

Sälja biljetter.

Hej.
Kom nästan precis hem. Fast varit hemma ett tag & suttit vid mobilen & gjort reklam för min teater & förhoppningsvis har jag säljt många biljetter..sjukt bra! Får jag över 30 biljetter får jag gratis åkband & inträde till Grönalund, challenge accepted haha! Så får verkligen ge järnet nu & sälja mycket så blir lilla jag glad. Nu ska jag andas lite innan jag ska iväg & se på dansuppvisning..phu ingen ro, haha.

130519

Godmorgon.
Precis fixat mig lite, är inte helt klar än men vill blogga lite nu när jag har chansen. Idag har jag lite planer, både roliga & tråkiga..först ska jag på teater alldeles strax, haha har varken övat på sångerna eller manus..duktigt Nicole. Sen vid 15.30 är det dansshow, min lillasyster uppträder & sen därefter ska jag skriva min hemtenta. Rolig dag va. Förhoppningsvis blir det någon uppdatering idag, men kan inte lova för mycket. 

Min favoritplats i sovrummet

Min sminkplats är min favoritplats i sovrummet, älskar att testa olika hårfrisyrer, testa olika sminkstilar..bara galna mig med alla produkter & min kära spegel som jag älskar att göra grimaser åt, love it. Vart är eran favoritplats i sovrummet?

Boost


2013 things 2 do

Kanske några månader sen med att välja det här nu, men bättre sent än aldrig.

Dubbelmoral.

Är det inte lite trist hur folk kör mycket med dubbelmoral. Man vågar inte stå för vad man säger så istället kör man på dubbelmoral. Som t ex, en kompis & jag snackar om en vi känner..vi kanske säger att den personen börjat bli väldigt dryg, inte visar några känslor eller helt enkelt slutat bry sig om en. Både jag & min kompis tycker samma, att det blivit "tråkigt" att vara med den & tycker den slutat bry sig. MEN, vad händer sen får man fråga sig? Jo "kompisen" är med den som inte bryr sig, de har väldigt kul tillsammans & är kärleksfulla vänner...HUH!? Hur ska man tolka det egentligen? Dubbelmoral. Bara jag som inte förstår hur folk kan bete sig såhär, inte vågar stå för det de tycker utan beter sig så himla patetiskt istället .. Ursäkta mitt ordval men jag har märkt sånna här grejer för ofta nu & det börjar bli lite tröttsamt. Någon mer än jag som vet nån som håller på med dubbelmoral? Vad tycker NI om det?

Hockey.

Hejhej.
Sov hos älsklingen igår, vi låg & kollade på snakes on a plane till natten, men sen ville den inte fungera längre så då gick vi och la oss. Idag har vi inte kommit på så mycket att göra, mest legat i sängen & pratat, men vi kollade också klart på snakes on a plane, åt chokladmousse med jordgubbar, gick ut på promenad osv. Nu sitter vi hemma hos mig, han kollar på Hockey & jag sitter & svarar på kommentarer & bloggar. Yay vad kul dag!
Vill även tacka alla som svarade på min fråga några inlägg ner, fick massa kommentarer om vilken mobil jag ska välja & nu har jag bestämt mig. Ni får veta senare när jag får hem den. Tack för eran hjälp.

Påta Del 3.


Samsung Galaxy S3 VS Iphone 5

Vilken ska jag välja? Hjälp mig genom att kommentera vilken NI tycker är bra & varför. Behöver så mångas hjälp som möjligt (beslutsångest)

Nutella.

Jag har ju min lilla crusch på Nutella. Schh...säg inget till min pojkvän bara. Sen idag kom mamma hem med Nutella & mitt hjärta tog ett extra skutt, mums NUTELLA!! 

Festfina

Linnet hittar ni HÄR // Jeansen hittar ni HÄR // Skorna hittar ni HÄR
 

Nu har ni fått 2 mode inspirations bilder av mig här på bloggen, gillar ni det? Vill ni att jag ska fortsätta med det?

Dagens stil


Påta Del 2.


130517

¡Hola!
Äntligen helg, sjukt glad. Så nu blir det att ta det lugnt, och nu börjar bloggandet igen, dock inte mycket tyvärr. Nästa vecka har jag spanskaprov 3 dagar i veckan & So prov 1 dag, så efter nästa vecka har jag inte mycket plugg längre. Sån lättnad.

130516

inte varit på bästa humöret idag pga lite saker så därför vart det ingen uppdatering idag. Men ja jag ska försöka men går man i nian är det inte det lättaste, men försöker göra mitt bästa.
har ingen bra bild just nu men den häe snyggingen skadar inte att se på.

ZzZz

Somnade när jag kom hem & sov tills det var dags för middag, men det var väldigt skönt. Sen åkte jag & handlade lite inför nationella imorgon, behöver bara 5 poäng för att få godkänt i det så nu satsar vi järnet!! Aja måste fortsätta leta efter balklänning nu som är om några veckor bara, gud!! 

130515

hade en paus i 2 dagar nu..behövde ta det lugnt. Men imorgon är allra sista nationella , då kan jag andas lite och då kommer jag tillbaka. Fast kommer uppdatera lite idag också.


130513

Godmorgon.
Får skriva inlägget lite snabbt för måste snart börja dra mig mot skolan & måste fixa lite innan. Ledsen att det vart helt tomt efter mitt senaste inlägg igår, men jag drog ut för att träffa Felix, vi köpte glass och mös ute i sommarvärmen, sen var vi hemma hos honom lite..lekte i gimp & åt middag där. Sen drog vi hem till mig, jag duschade & sen kollade vi på teve tills vi somnade. Så vi får se hur uppdateringen blir idag iallafall, kommer hem efter fyra så vi hörs väl efter det, om inte innan..

Inspiraton.

Linnet hittar ni HÄR / Jeansen hittar ni HÄR / Skorna hittar ni HÄR / Halsbandet hittar ni HÄR

Nörd.

Spelat The sims 3 i 3 timmar nu, men gud vilken nörd jag är, haha! Inget liv. Borde göra lite vettigare saker idag..som jag hade tänkt göra idag, men varit för lat för att göra det hehe. Men ska upp & försöka städa mitt rum nu...ja...försöka.

Påta Del 1.


Facebook page

(Jag äger på att redigera bilder..naaaah!)

130512

Godmorgon på er!
Sovit gott inatt faktiskt, trots att min medicin är slut, awesome! Vaknade upp brevid bästa älsklingen också så det är ju mys. Aja idag har jag lite tråkiga planer att göra, ska städa & duscha..fast duscha är ju mys. Mitt rum ser ut som en svinstia, jag är mästare på att stöka ner, no kidding! Så det ska jag göra idag, men först...FRUKOST!

The best makeup a girl can wear is her smile.


Dagens stil.

Jacka: H&M / Jeans: H&M / Skor: Converse / Solglasögon: Ginatricot /

Promenad i solnedgången.

HejHej.
Varit ute på promenad med min älskling & tagit lite kort, haha jag fick spela modell. Men det var ju liksom bilder till bloggen som ni kommer få se om ett litet tag..blir väldigt mycket bilder att visa känner jag, kommer ju en massa bilder från klassresan också..haha kommer ni stå ut?? Aja..nu ska vi mysa med lite jäst mat & kolla på Growns up.

Foto - Naturen


NEW NEW NEW


täby

hej på er! är i täby med älsklingen , vart en shoppingsrunda..dock var jag den enda som hade pengar till det men jag var skyldig honom en födelsedags present så köpte en tröja till honon. Aa men visar det jag köpt när jag kommer hem istället. vill äta upp min lunch nu , haha.


Dagens stil


Depression.

Om någon läst min informationsruta som finns till höger så ser ni ju att det står att jag lider av depression. Så hade tänkt berätta lite om hur det gick till när jag fick det.  Jo...hela mitt liv har jag fått massa fula ord på mig, att jag var ful, tjock, tjocka fula unibrown eller hur det stavas, att jag är äcklig, störd, patetisk osv. I början hade jag sjukt dåligt självförtroende och var en blyg liten flicka, men när jag bytte klass  blev allt bra...fast sen började 7an....klarade 6an (dock fanns det en kille som gillade att slå mig & vara dryg men sen slutade han klassen) och i 7an började allt skit igen och det har inte slutat sen dess. Fortsätter höra alla dessa dumma ord, lärt mig leva med det tyvärr.  Problemet är att jag tog åt mig så lätt är för att jag  vart så deprimerad & därför började lida av depression så jag tar åt mig ALLT så lätt. Kan även börja gråta helt utan anledning. Så det här året ska jag försöka lösa detta....se till att bli frisk. Därför ville jag skriva ut det & visa att folk som ser ut att må bra kanske inte gör det.."Finns någoting i livet som ligger tungt i väskan & mitt är b.la skolios" Därför har jag sett till att försöka hjälpa så många som möjligt & många ber om hjälp och jag får dem att må bra & då blir jag sjukt glad. Har även bestämt mig för att kanske bli kurator...verkar vara ett så roligt jobb.
 
Flera har dessutom frågat mig om jag har kollat upp det hos doktorn eller bara säger så för att det känns som det. I början kändes det som att jag hade depression men här för några veckor sen kollade jag mig hos doktorn och då visade det sig att jag hade svår ångest & depression..så inget jag bara säger, allt det här är sant. Om det är någon som har lust att skriva ut någon jobbig historia kan ni skicka ett mail till [email protected] , ni får vara anonyma. För då kan jag försöka hjälpa er, det är inte så bra att hålla allt för sig själv..tro mig..jag har försökt. Så jag ska börja skriva lite mer om mina egna erfarenheter om det jobbiga i mitt liv så ni kan se att fler kanske har det som er, och om ni vill, kan ni göra samma sak..så om ni får modet till er så skicka ett mail med en text så lägger jag ut den här och försöker hjälpa till så gott det går. We are all strong♥


Behöver er hjälp.

Ska skaffa en systemkamera hade jag tänkt, men vilken? Tipsa om er bästa systemkamera & varför den är så bra så blir jag sjukt tacksam.

130510

godmorgon!
svårt med uppdateringen dåra..men mådde inte bra igåe..sov ingeting inatt..typ dygnade med andra från klassen sen på morgonen fick jag en panikattack & hyperventilera så mamma fick hämta mig, felix kom då hem till mig och vi fick och ja oss, sov hela dagen..vaknade typ 17.00 från kanske 11-12.00. pratade en massa skumt i sömnen som felix sen berättade. .haha hade ju solsting också så inte så konstigt.

Sitter hos Felix nu , han håller på att spela gitarr, fast nu ska vi vara coola och spela "mini mig"








borta bra men hemma bäst

kom hem tidigare än vad jag skulle..men fick en panikattack så behövde vila..inte sovit någoting heller inatt så behövde verkligen hem och vila..kollar på disney channel. .det är faktiskt bra haha xd


tävlingar

hejhej.
har tävling på påta just nu med alla. Går väl rätt så okej, en bana till sen 2 banor med alla grupper..yep yep!


äventyr

nu är vi påväg mot påta..tipsrunda på vägen, trevligt! jag hoppas på bra internet så ni får följa med lite..tagit med min kamera så ni får bättre bilder än mobil bilder imorgon!



Packat.

Förlåt..förlåt..förlåt..förlåt!!
Har packat hela hela dagen, ska ju iväg till påta imorgon & eftersom jag sluta så sent vart det problem att både blogga OCH packa...så valde packningen. Men är klar nu iallafall, eller de jag ska ta med mig som behöver vara inne i kylskåpet är ju där men annars är jag ju klar! Nu ska jag kolla på ett avsnitt av ett program sen hoppa in i duschen.

nationella

nu taggar vi nationella i matte..ååhh rädda mig!!


Svett..en massa svett.

Fy vad varmt det är idag, kyligare inomhus ju. Kom nästan precis in efter att ha varit ute & "stekt" i solen med min älskling. Ska ta någon macka eller så att äta för ska sen till teatern. Ledsen att det blir så dålig uppdatering idag.
 

omelett

hemkunskap - omelett - inte hungrig


roligt att ha hemkunskap när man ätit lunch direkt innan, LOL.

Dagens stil


Time for school

Nu drar jag till skolan...*gäsp* önska mig lycka till. Ses efter fyra.

130506

Godmorgon.
Kom precis in efter att ha varit ute i solen & svarat på några kommentarer, dock är klockan mycket & vill hinna blogga innan jag beger mig till skolan så slutar det nu & svarar på några sen innan jag åker :) Hur mår ni då?? Själv mår jag lite sisådär..lite småsjuk men får stå ut..bara 2 1/2 dag i skolan så klarar mig nog. Ska iväg på klassresa med klassen på onsdag..fast det är samma gamla tråkiga påta menmen..Vet inte om jag kommer kunna uppdatera då...hmm...vi märker väl det. 

2 1/2 män

sover hos älsklingen ikväll igen. Sitter nu och kollar på teve med honom. Åhh saknar Charlie Sheen :( om jag inte får tag på en dator svarar jag på alla kommentarer imorgon!


Boost


Dagens stil


Drömmen som ska slå in.

Drömde en underbar dröm inatt. Justin Bieber var min bästa vän, LOL. Började med att han kom hit till Sverige på turne, flera beliebers (b.la jag, hade dessutom tvingat med mig Josefin) stod där när han kom med sin turnebuss. Han hade lite problem därinne berättade Kenny (Som har samma coola efternamn som mig, BTW..de pratade svenska) så jag frågade om jag fick gå in & hjälpa till & det fick jag. Jag hjälpte Justin med det han hade problem med, minns dock inte vad det var..sen vart vi poff bästisar. Han följde med mig till skolan, vi tog egopics på toaletten, jag hjälpte honom att göra röstövningar, han hjälpte mig med läxorna...MASSA SÅNT. Sen vaknade man...vart lite depp med tanke på att trots att vi var bästisar pussade vi & hållde handen haha. Ganska knäpp men underbar dröm.
Justja...HAN FÖLJER MIG PÅ TWITTER, AAHH!!! Okej han har gjort det i typ 2 år nu men ändå!! Snart blir vi bästisar, lovar!

Halloj

Tillbaka från teatern nu..fått låttexterna så bara att öva på, men kan de flesta dåra. Sen imorgon får vi manus. Jag ska spela Miralda tror jag hon hette..Aja nu tjatar syrran på att jag ska ta ner en tallrik till henne, hörs sen.

130505

godmorgon!
sitter & äter frukost hemma hos felix just nu. Fast måste skynda mig lite för måste hem och fixa iordning mig innan jag ska iväg på teater. Sen efter det vet jag inte alls vad som ska hända. Tar dagen som den kommer haha.


Shoppa loss!!

Tjena.
Gud vilken dålig uppdatering, skäms på mig. Men jag kom precis hem efter att ha varit i centrum med Felix. Vi åkte dit mest för att hämta hans leg, dock var det stängt..osis. Men vi gick iallafall till H&M och handlade lite. Köpte en dagkräm. Hade jag haft mer pengar hade jag kommit hem med mer men är man en slösarperson som jag så är man. Sen tog vi iallafall en glass & satte & och mös. Tog tyvärr inga bilder, hade tänkt det men glömde det..oups.

Lika som bär.

Bara jag som tycker de är rätt så lika? Minns att jag såg en film som Matthew Broderick var med i, trodde direkt det var Jon Cryer, ni vet..han som spelar Alan Harper i 2 ½ män.

130504

Godmorgoooon!

Pigg & glad som kexchoklad är jag idag. Dessutom är vädret inte så fult heller. Inga planer för idag än sålänge, men blir väl ta det lugnt..kanske tillochmed plugga lite, låter sjukt trist på en lördag men måste man så måste man.
Bara 41 dagar kvar till sommaren, woop woop!!

American Virgin

Älsklingen kom över ungefär efter mitt senaste inlägg. Så nu ligger vi & myser & kollar på American Virgin. Love that movie. För er som inte sett den, slå på 6an. Känner att jag inte varit så duktig på att uppdatera som jag sa att jag skulle. Eller det sa jag egentligen inte men jag ville iallafall det. 

Att kunna lita på sina vänner.

Ja...den meningen låter lätt för vissa men är svårt för andra. Ni vet att ni inte kan lita på NÅGON utom dig själv. Så är det tyvärr fast trots det får man ändå ha en liten tilit på sina vänner, men hur lätt är det att se på en person om den går att lita på eller inte? Jo...tänkte berätta lite om vad som hänt mig de senaste åren om just vänner. Jag har haft en massa vänner, dock är det endast 2 av de vännerna som stannat kvar & jag överdriver inte, 2 av alla jag känt...självklart har jag ju fler kompisar som jag fått med tiden men de jag känt sen några år tillbaka är det bara 2 kvar. Varför är det så kan man undra sig? Jo...SKITSNACK! Skitsnack går runt som ett löpande band & det är så trist. Snackar man skit om någon ska man iallafall stå för det när man blir ställd mot väggen. Ja ni ser ju hur det gick för mig...Finns en speciell person...Vi säger att hon heter Maja. Maja var en bra vän & jag hade många bra stunder med henne, men samtidigt var hon lite åt det negativa hållet. Hon tryckte ner mig & fick mig att må dåligt men trots det var jag med henne, varför då!? Brist på självförtroende såklart. Men med tiden började jag inse att hon inte var så äkta som jag hade hoppats på att hon var. Jag fick reda på en massa saker hon sagt om mig, se meddelanden som handlade om mig, men hon förnekade ALLT. Vadå..tog någon din mobil & skrev allt det där?? Skulle inte tro det. Så vi har haft våra upp O nergångar men tillslut fick jag nog, nog av allt skärande pga henne, alla tårar pga henne, allt hat mot mig själv pga henne. Jag sa ifrån & det ena ledde tll det andra och nu är vi inte vänner längre. Förstår ni hur lätt sanningen kommer fram? Varför inte bara stå för det man säger, det är inte så svårt. En grej som jag fick reda på av min pappa nyss som gjorde mig lite förbannad. Min såkallade "vän" som hon var då hade sagt till sin mamma att JAG rökte, jag berättar ALLT för mina föräldrar, har även sagt det där om rökningen..(röker inte längre, var som en kort testperiod) Men att hon berättade det för sin mamma trots att hon själv gjorde det, & henne mamma ringde MINA föräldrar, asså har de någoting med det att göra? Min "vän" betedde sig illa som berättade det trots att hon vet att jag vet saker om henne som hennes mamma INTE skulle gilla men hennes mamma betedde sig också illa som la sig i MITT liv, om det nu var så att jag röker, vad skulle hon kunna göra åt det? Det är mitt liv & mina föräldrars ansvar. Det här är några av mina egna erfarenheter av hur svårt det kan vara att lita på folk. Självklart har jag 2 underbara vänner som hållt fast vid mig sen långt tillbaka trots all skit & falska rykten som gått om mig, ni vet vilka ni är & ni är underbara♥ Men det jag vill säga med det här inlägget är att ni alla måste tänka på vem det är ni säger något till, kurator..psykolog osv HAR tystnadsplikt..det har inte vänner så det är viktigt att man håller det allra hemligaste hos sig själv..Tänk på vad ni säger innan ni säger något.

Tonårsbossen.

Många som följer den eller? Jag vill följa många serier för alla verkar så bra men jag glömmer ALLTID bort när den går så jag har slutat kolla på serier, men håller på att kolla på Gossip Girl nu på datorn men flera har rekomenderat Tonårsbossen så hade tänkt ta & kolla på några avsnitt nu & se vad jag tycker.

130503

hej på er!
hade en liten paus igår, mådde inte så bra och var sjukt trött men idag är det fredag och jag är pepp på massa uppdatering, woop woop!! men ja ni förstår nog att man måste ha nån dag ledig från bloggen då och då eftersom skolan tar krafterna ur en, speciellt när man går i nian. .


130503

hej på er!
tycker inte om de dagarna jag vill blogga men inte har någon ork. En sån dag är det idag. Sprang 2.5 km idag på gympan..fyfan säger jag bara! har sån dålig kondis haha. Nej men nu ska jag ta och kolla på teve, äta choklad & vila.



Dagens stil


Finally at home

Inte haft mycket att göra där...myst med lillskiten mest, ååhh så pluttinuttisööööt! Men jag & Felix drog iallafall till ICA & handlade lite gott & nu kom vi hem. Ska mysa framför teven nu hade JAG tänkt iallafall..vet inte vad han hade tänkt, men men.
LILLSKITEN!!!!♥

Summer, please come.


FÖRE & EFTER

Dock är jag inte helt klar, måste damma, dammsuga & svabba också. Sen är det alla skolböcker som är där på skrivbordet, nej men vadå mycket? Har typ alla utom engelskan här hemma..Aja såhär får det bli tills vidare. Måste skriva lite i svenskan & sen åka till mormor på middag, trevligt.

Mattematik.

Phu..äntligen är jag klar med matten, så den kan vi checka av från listan med saker jag behöver göra idag. Nu ska jag göra det roligaste som finns...STÄDA! (Oj vilken ironi..)

Valborg.


130501

Godmorgon på er!
Nu är det maj (!!!) det har gått så snabbt. Nästa månad är ju sommaren & då börjar sommarlovet. Inte alls mycket tid kvar med min klass så att säga. Får väl försöka njuta så länge som möjligt dåra haha! Men men..nu ligger jag iallafall i sängen med min älskling. Idag är vi båda sjukt sega så vi tar det nog lugnt idag. Dock måste jag plugga nästan hela dagen, har ett matteprov imorgon som kan göra att jag får E i matte, så vi håller tummarna för att det går bra. Sen senare mot kvällen ska vi hem till min mormor & äta middag. Så så ser min dag ut idag.