Rubrik

Ligger i sängen med migrän och gjort det ett tag nu, ååhh fy vad jag inte tycker om de här stunderna..varför lyckas jag inte somna för!?


13-06-30

Godmorgon.
Jag har ont i axeln, haft det sen fredags kväll *snyft* blir det inte bättre måste vi in till läkarn & kolla upp det så det inte är inflammerat eller nåt. Aja, inga planer idag. Funderar på att bara vara hemma & ta det lugnt pga min axel, svårt att röra den. Men ja vi ser vad som händer idag.
 

Presenter från igår.

Hade ju sista föreställningen igår, då mina släkt & vänner osv kom. Så fick lite presenter så tänkte visa det nu. Jag & syrran vann även pris för att ha sålt över 30 biljetter så tänkte visa det med.
 
Men fick även blommor av farmor & farfar (dock mådde farfar för dåligt för att komma & kolla..sjukt trist) & sen fick jag även 50 kr av min morfars fru. Känns skönt att inte få så mycket blommor den här gången, jag som aldrig tar hand om de blir less på det haha.

13-06-29

Godkväll.
Haha höll nästan på att skriva godmorgon där, men bara nästan. Idag har jag faktiskt inte gjort särskilt mycket, jag & älsklingen vaknade vid tio, åt frukost, kollade på teve & gjorde inte mycket. Sen föreslog jag att vi skulle ha vattenballongskrig med mina syskon, det pågick inte länge utan vi tog fram vattenslang, pistoler & allt möjligt & hade vattenkrig istället, syrrans kompis & lillebror var också med så blev tjejerna mot killarna. Slutade med att vi kom in helt blöta från topp till tå, bokstavligen!! Sen drog jag iväg till min mormor & åt middag, min morfars fru var där också så vi hade det trevligt. Dock hade jag migrän så låg i sängen & kollade på teve hela tiden. Är hemma nu i vilket fall som helst & håller på att redigera lite bilder som ska ut här. Nu börjar uppdateringen på riktigt (hoppas jag iallafall) 
 En bild från häromdagen innan vi skulle ut & ha föreställning.

13-06-27

Hejhej.
Mina veckor har varit stressade, mycket att göra, därav blev det som det blev med bloggandet. Men nu har jag lite tid till att skriva ett inlägg. Men idag har jag varit med Felix, vi har haft vattenballongskrig, ni vet..man har varsin ballong i handen & så kastar man över till varandra & så ser man vem som får vattnet på sig, dock var det mest jag som fick det, suck..men det var ju fortfarande kul. Men sen har jag varit hemma, åkt & handlat tills imorgon och lite vi behöver hemma osv. Lite senare åker jag iväg till teatern & har föreställning, ååhh älskar att åka dit, att få sjunga, dansa, agera & se publiken njuta av föreställningen gör en så pepp!! Med detta inlägg vill jag berätta att jag kommer tillbaka, men inte fören lördag isånnafall, idag har jag saker att göra och imorgon med. Men jag bloggar så gått det går idag & imorgon.
 En bild från Göteborg, har en massa jag inte visat så de kommer också. Både från Liseberg & Universeum & lite annat.

Scary movie 5

Inte velat vara inne på datorn sista dagarna utan bara velat hitta på saker att göra, imorgon åker vi hem så då blir uppdateringen förmodligen bättre. Idag har vi städat, vi hade tänkt shoppa lite också men det var stängt eftersom det är midsommar dagen, så vi valde bio istället, så det blir våra planer nu.


Vinnaren av veckans blogg.

 

Flower.

 

13-06-19

Godmorgon på er!
Idag blir det Liseberg för våran del, blev inte igår eftersom min älskling inte mådde särskilt bra. Men idag mår båda bra så vi kör! Sen idag ska jag även lotta ut vinnaren av veckans blogg, tagit några veckor tills dess men har inte haft tiden, så den kommer upp idag. Det var väl det jag hade att säga, kram på er!
 

Saltholmen.

Som jag skrivit träffade ju jag & älsklingen Oscar & Mathias, vi hängde vid Saltholmen ett tag & bara chilla. Så hade tänkt lägga ut lite bilder därifrån.
 
 

Handlat.

Kul det känns att åka & handla, man känner sig så vuxen. Älsklingen & jag hitta ett ICA 5 min bort från där vi bor. Så vi handlade lite smått & gott till veckan, en av bilderna visar vad det är jag valde, mums.
 

Utgång.

Nu drar jag & älskligen ut & träffar Oscar & Mathias, första riktiga grejen vi gör här i Göteborg, haha! Önska oss lycka till att hitta dit.
 

Mysig lunch ute i sommarvärmen.

Kom nyligen in efter att ha ätit en mysig lunch med min älskling. Det är det bästa med att vara ensamma, vi får välja egen mat, när vi ska äta den & vart vi ska äta den. Underbart.
 
 

Naglarna fixade.

Fixade mina naglar förra tisdagen inför balen, hon som jag var hos var nybörjare, bara hållt på med naglar några veckor & det var billigt men trots det blev jag sjukt nöjd. 
 
Ska försöka hitta några bilder från balen sen som ni kan få se.

Forever and always♥

 

13-06-18

Godmorgon.

Knappt sovit ett skit inatt, kattskrället väckte mig & älsklingen vid tre på morgonen & lät oss inte va. Men sen gick min älskling upp så jag kunde sova i en timme till. Vi har ätit frukost & varit ute & gått & kollar nu på teve, trevlans. Idag ska vi troligen till Liseberg, vi kan inte riktigt bestämma om vi ska göra det idag eller imorgon men vi märker väl det. 
 

Inspiration hus

Längtar tills jag och min älskling flyttar ihop! Har mycket inspiration på inredning i huvudet.


13-06-17

Hej på er!
Vet att uppdateringen inte varit något att heja åt men det var mycket med sista veckan i skolan, föreställningar & packandet & att få spendera tid med familjen innan man åker. Men det är något som händer & som bloggare får man ta de konsekvenserna.  Idag har inte jag och min älskling gjort så mycket, vi passar nämligen en katt & ägarens regler är att inte gå hemifrån utan att katten är inne. Självklart skulle den inte in på hela dagen (!!) så vi har fått sitta hemma och hittat på saker att göra, vi skulle egentligen kanske ha träffat Oscar & Mathias, några kompisar till oss som bor i Göteborg men så blev det inte. Aja ska fixa middag nu iallafall så hej sålänge.
 
Några bilder från kvällen.
 

Göteborg

Sitter fortfarande på tåget mot Göteborg. Fast är framme om en kvart ungefär. Läst en bok hela vägen men är klar med den så vad ska man göra nu. Sjukt trist att åka tåg själv i över fyra timmar, speciellt när man behövde vakna 04.15 idag, skönt att jag snart är framme snart iallafall. Jag har inte gjort några tidsinställda inlägg och vet inte hur det blir med uppdateringen så det blir en överraskning.

Får bli en fin bild på mig och mon vän från igår innan föreställningen.


Sommarlov!!

Godmorgon på er.
Haft svårt med uppdateringen senaste dagarna, men nu är det sommarlov , sjukt skönt. Hade avslutning igår, lite tårar , skratt osv. Mina betyg var de bästa jag haft, så nöjd!! Nu ligger jag på soffan och kollar på Alvin och gänget 3 med min syster. Lite senare idag ska vi iväg på teater, uppspel idag.


130612

Internet har varit helt pucko så därav uppdateringen. Är på garnsviken nu med klassen iallafall, inte för att jag njuter något pga kraftig mensvärk så det suger ju.


Inlägget som skulle kommit upp i lördags.

Är och shoppar med min mormor. Fått lite fin fina grejer. Nu har vi iallafall satt och och tar en fika. Vi hörs när jag kommer hem.


Indadagen

Roligaste dagen på året..not


Before i die


130609

Tjaba.
Jag vaknade tio idag & åt frukost & fixade mig osv. Sen drog jag iväg på teatern, tur hade vi med vädret iallafall för direkt när vi var klara började det åska. Hemma iallafall & suttit vid datorn sen dess. Runt tre ska vi iväg på 2 husvisningar, ska blir mycket trevlans. Sjukt tråkigt att bo på samma trista ställe hela sitt liv, skulle vara kul med lite nytt. 
En bild från Livat.

Du fina sommar.

Linnet hittar ni HÄR // BH hittar ni HÄR // Shortsen hittar ni HÄR // Skorna hittar ni HÄR

Tatoo Inspo.


NEW NEW NEW


130607

Godmorgon.
Fint väder vi har idag, superskönt! Fast vaknade upp med mensvärk så det är mindre skönt. Älsklingen är iallafall snäll och gör pannkakor åt mig, ja somsagt så sov jag hos han inatt så därav ingen uppdatering. Åkte till han vid halv 12 & var med en massa kompisar innan dess. Hade riktigt kul igår iallafall, längesen jag hade det.


Garnsviken

Myser på garnsviken med Elin, sjukt jävla lökigt kan man säga. Inte helt 100 när jag kommer hem men uppdaterar då.


Mini turné runt kommunen

Hej.
Sitter i bilen påväg till ekbacken nu, har uppträtt på alcea huset för de nya svenska medborgarna & uppträtt på dommarudden , nu är det bara ekbacken kvar sen ska jag iväg & träffa Elin! Fullt upp idag typ haha


Dagens stil

Var ute & solade ett bra tag förut, nära på att somna där faktiskt haha. Blev lite röd sen, hehe oups. Hoppas på att det blir färg sen annars kommer det ju inte se klokt ut..

Gangam style cover

Jag gillar egentligen inte Gangam style, men de här tjejerna gör låten grym!
 

Sommarfina.

Klänningen hittar ni HÄR // Skorna hittar ni HÄR

130605

Godmorgon.
Hemma idag också dåra. Gillar inte att må såhär. Måste iallafall till skolan om ungefär en timme, ska filma till våran slutproduktion och de scener som fattas är jag med i, ååhh orkar egentligen inte. Mår för dåligt. Får ta en tablett & stå ut, sen hem och vila igen.

Man måste bjuda på sig själv ibland

Ååhh jag suger..ååhh jag är sjuk..ååhh jag har tråkigt. Därav denna video.


Nästa vecka : sista skolveckan


Vet inte vad jag vill ha EGENTLIGEN

det här är de självklaraste (dock kanske jag får en macbook när jag börjar skolan..beroende på vart jag börjar) men jag fick göteborg resan i tidig födelsedagspresent satt inget dyrt blir det..då får man tänka ut något billigt man vill ha..men vad?

Glöm inte att anmäla er til veckans blogg ett inlägg under!!

Veckans blogg.


Dagens stil.

Linne - H&M // Jeans - H&M

Hissar & Dissar

*Blogga - Känslan när man bloggar & har några som verkligen läser & engagerar sig i det man skriver..bästa känslan.

* Coca cola - Utan coca cola vet jag inte hur jag skulle må, jag skulle inte leva.
 
* REA - Behöver jag säga något mer tjejer?? Rea is a big YES!
* Myggor - Ja nu har myggorna kommit tillbaka, inte fått så många bett dock men de är ju så sjukt irriterande, de kan förstöra helt när man är ute & t ex grillar på kvällen.
 
* Droger - Fyfan, det värsta jag vet!! Någon jag ALDRIG kommer ge mig in på.
 
* Rusningstrafik - Behöver man säga något mer, har man bråttom vill man helst köra massa genvägar, dessutom är ingen av trafikanterna snälla utan bara tutar och blääää. Me don't like.

Sjuk...

Som rubriken lyder är jag hemma sjuk idag. Trist eftersom vi skulle filma till våran slutproduktion idag, men vi får hoppas det blir något imorgon också. Vi behöver nämligen göra klart det till tisdag nästa vecka så det måste bli klart den här veckan, åååhhh press!!! Men nu ska jag ta & titta på en film iallafall, försöka bli frisk..hämta något att äta osv. Måste bli frisk..måste bli frisk..ååhh press, me don't like.

Pressa

Sitter och pressar i solen just nu. Jag som har svårt för att bli brun ska verkligen försöka få fin färg iår. Så får försöka pressa så gott det går om dagarna. Sjukt varmt idag, man märker att det är sommar!


Sommarmånad.

Internet funkar igen, hurra, hurra, hurra!! Men...trist nog har jag slarvat bort min överförningssladd, IGEN?! Klumpeduns, Nicole..Så får springa runt & leta. Idag har jag i vilket fall som helst repat med teatern. bara 12 dagar kvar till premiär, yay. Ja men aa, sen har jag inte gjort mycket mer än så..hmm..trist. Fast ska iallafall upp nu & rensa kläderna, bestämt mig för att sälja de flesta kläderna jag har nu. Har ingen inspiration på outfits längre med de kläderna jag har nu, så såhär ser min söndag ut. Trevligt.

Boring


Inget internet

Internet har slutat fungera igen , sjukt segt!! Därför har jag inte uppdaterat de senaste dagarn. Fast ni kanske förstår? Klar i skolan iallafall. Inga mer läxor och prov , jippie. Sjukt taggad på sommar.

Sitter nu iallafall hos Felix och dricker Cola, känner mig inte kry..tror jag börjar bli sjuk, åh vill inte !!